MAClinks

Appple

Links til gode steder

 

Macsales  OWC har stuff til Mac´s

Hardwrk  Indbygningskit til SSDdiske

Macupgrades  Opgraderingsløsninger til Mac & PC

 

Macnyhedslinks

 

Cultofmac, 9to5mac, Macdailynews, Maczonen, Mediamac, macroumors, imacguide

 

Andre links

  

xlr8yourmac, applehistorie, everymac, ifixit, macwebsites

 

Link til nogle af mine egne guides

 

 

 

Guide til brug af Cocktail,  Find my iphone ios7iCloud keychainMacBookProscenarie1NAS-dataflowRyd op på din macTimemachine

Bemærkninger om Apples computere

  

Jeg køber ofte mine æbleenheder i Applestore på nettet. Der er hurtig levering til døren og deres support er ofte bedre end en eller anden sælgers.

Købes de online er det billigst selv at eftermontere RAM. Det er også nemt.

De ældre bærbare er lette også at skifte harddiske i. Også det er billigst selv at købe. Man kan selv købe en hurtigere model billigere end de sælger dem.

iMac’s er supergode, men mht. udskiftning af harddiske er det ikke et “gør det selv” projekt. De skal købes med den størrelse Disk man ønsker fra starten af.

Har man brug for mobilitet SAMTIDIGT med at man skal bruge computeren som stationær. Så sættes der bare en god Eizo eller NEC skærm på og et løst tastatur. Så virker de bærbare lige så godt som de stationære.

USB3 vs Thunderbolt

Nogle kalder det fejlagtigt thunderball. Det hedder det så ikke. Det er en lynhurtig overførselsstandard som man kan have meget glæde af ved videoredigeringssystemer. Det bliver dog for de fleste almindelige mennesker overhalet indenom af usb3 som også er meget hurtigt og allerede har stor udbredelse.