Udstyr

Jeg bliver ofte spurgt om dette og hint. Hvad vil du anbefale jeg skal købe? Hvad ville du gøre? Hvad synes du er bedst? Det er jo ofte altsammen noget som afhænger af mange forskellige omstændigheder. Men her er nogle sider der fortæller hvad jeg selv bruger af udstyr, eller hvad jeg har forskellige meninger om.

Mine meninger og holdninger er helt private og dannet efter en lang baggrund i branchen.

Jeg har generelt meget fokus på workflow og alt der i det daglige kan hjælpe mig til at “work smarter”. Jeg ser ingen grund til ikke altid at forsøge at opnå et optimalt resultat, men ser gerne at det tekniske er så enkelt og transparent som muligt. Det er kun redskabet for at få et godt resultat.


Tasker

Skrmbillede 2012-06-09 kl. 09.56.16

Skrmbillede 2012-06-09 kl. 09.56.01

Den helt utroligt rummelige og praktiske taske i det daglige og hvis man kun lige har brug for det basale udstyr.

Har den selv. Det er den bedste !!!

Skrmbillede 2012-06-09 kl. 10.02.17

Skrmbillede 2012-06-09 kl. 10.02.33

Den “store” taske. Objektiverne i dag er blevet større. Større diameter kræver mere plads. Skal objektiverne stå ved siden af hinanden bliver tasken alt for bred. Thinktank går den anden retning. De stiller det hele på række og lodret. Det gør at alt er let tilgængeligt og hurtigt at få op af tasken. Deres serie Urban disguise er en serie meget anonyme tasker der bare ligner en almindelig kedelig computertaske. Der er lavet plads til en bærbar.