Om mig

Fotograf Camilla Sibast,
Opgave: Karakteriserende lærerportræt

 

Jeg bliver ofte spurgt om dette og hint. Hvad gør du når….. Hvad bruger du når du skal…. Derfor denne side. Den skulle gerne give svar på diverse spørgsmål.

Som underviser i et stærkt team på Medieskolerne i Viborg gennem de sidste mange år, har jeg sikret mig et meget solidt fundament i såvel den fotografiske produktionsteknik som den anvendte billedkommunikation i dagens billedsprog. Jeg har uddannet flere hundrede fotografer. Flere af mine tidligere elever følger jeg tæt i deres karriere. Det giver mig et godt indblik i forretningsopstart og vedligeholdelse af en virksomhed.

Af mere tekniske områder jeg har beskæftiget mig indgående med kan nævnes: Portrætfotografi, Storformat, 39 MP High-end fotografi, Photoshopteknik, Belysningsteknikker, Udstillingsteknik, fineartprint, opsætning, vedligehold, indkøb af Macudstyr mm.

Specielt på fineartprint området har jeg holdt kurser i sort/hvid print-teknik/farvestyring fra print til skærm og formidlet knowhow og problematikker for den danske fotografbranche.

 

Jeg har via min baggrund i andre brancher og samarbejde på tværs af faggrænser stor indsigt i disse områder, og tilbyder konsulentbistand også i disse områder. Her henviser jeg til min side support. Jeg tilbyder ideudvikling, konceptudvikling og hjælp til forretningsplaner.

 

Andre Hjemmesider jeg står for:

Supporten, Siden hvor man kan få et overblik over hvad jeg kan tilbyde af services. Men ellers: Skriv til mig

New York, Siden jeg har lavet til mine fotografelever. Andre må godt kigge med og få ideer til New York

Fineartprint.dk, Siden som forklarer min passion. Fineartprint

Lone Stokholm Fotografi, Siden om min kones forretning i Risskov

Theportal.dk, siden hvor virksomheder finder den udlærte fotograf

Simplyflowers.dk, Siden hvor min kone og jeg viser vores blomsterdesignprodukter.