Mail uden om Yosemite

Jeg har bøvl med mail! Basta!! Min omgangskreds må snart være træt af at høre på mine konstante problemer med mailprogrammet i OSX Yosemite. Jeg har jo ellers altid lovprist apples styresystem og diverse programmers integration med hverandre. Men nu er det  altså slut. this sucks!! Jeg er ikke vant til at tingende ikke virker. Så det er lidt af et chock for mig det her.

Siden Yosemite kom, er min (og konens) mailapp. gået helt ned. Den vil ikke åbne igen før alle konti er fjernet og oprettet igen. Det sker mindst efter fjortende dage. Så hver 14. dag må jeg igennem rumlen med oprettelse af fem emailkonti igen. Hrmpf!! Kan efterhånden alle mailservere og kodeord i hovedet.

Jeg har gjort det lidt nemt for mig selv ved at lægge ALLE mine gamle mails op i skyen i diverse mailboxes. Det fylder måske lidt. Men det er dæleme praktisk.

I sidste uge efter alle mulige krumspring, for at få lortet til at virke, begyndte jeg at søge andre løsninger. Efter forskellige andre muligheder faldt valget på programmet mailbox.

Det minder rigtigt meget om apples egen mail. Så overgangen er ikke slem. Der er forskelle. Men de er til at leve med. Det koster så 10$ efter trialperiodens udløb. Alle mine konti er sat op. Applemail, gmail, imap og exchange. Så der er ikke mange begrænsninger.

Jeg kan lave en brugsanvisning til gmail og applemail hvis det ønskes. Der er et par ting man skal vide. Det er altsammen noget med Googles og Apples sikkerhed.