Printeren til det lille behov

Mange har en printer derhjemme. På den lange bane kan det blive dyrt med en privat printer. Der hvor det kan gå galt er at man køber en blækprinter. De er gode nok. Og printer rigtigt fint. Men en privat printer står ofte i længere tid uden at blive brugt. Det kan denne teknologi ikke godt tåle. Dyserne i printerhovedet tørrer ud og man bruger en masse penge på blæk for at få dem renset.

Min anbefaling er at man overvejer laserprintere. Der er mange billige laserprintere på markedet. De tåler at stå i flere år uden at  blive brugt. De er meget billigere pr. print på den lange bane. Jeg ville bestemt vælge en sort/hvid model. Ofte er behovet at man får en udskrift der skal læses eller medbringes i bil eller lignende.

Når man har købt en af dem vil de, hvis de har wifi kunne betjenes af Brother app. iprint&scan. God og nem app. De sort/hvide multifunktionsprintere kan scanne i farve.

Når du køber papir. Lad være med at købe det billigste og dårligste du kan finde. Køb fornuftigt. Bedre papir giver meget pænere print og længere holdbarhed på printeren. Køb original toner. De uoriginale er brugte tonerkassetter der ikke holder længe. Så bliver prisen den samme i sidste ende.

Andre overvejelser kunne være: 

Skal den printe på begge sider? Billigere i papir og det fylder mindre hvis udskrift skal sendes.

Skal den være trådløs? Så kan jeg printe til den over mit trådløse netværk.

Skal den have scanner? Så kan jeg bruge den som kopimaskine, og til at scanne dokumenter til mails etc.

Skal den have airprint? Så kan jeg yderligere printe fra iPhone og iPad. Trådløst naturligvis

Skal det være farve? Så kan det også lade sig gøre.

 

Man kan se mere lige her: http://www.brother.dk/printers

Når der skal investeres kan man med fordel gå ind på edbpriser og finde den billigste. Der findes andet end Brother på markedet. Det er bare det jeg har gode erfaringer med. De har aldrig svigtet mig endnu. År ud og år ind.