Når man skal ringe hjem fra udlandet

Når man skal ringe GRATIS eller meget billigt hjem fra udlandet er der flere muligheder.

 

Mange mennesker overser den indbyggede facetimemulighed der er i både Mac og iPhones.

Man skal bruge wifi for at det er gratis. De fleste der er prisbevidste og hader overraskelser har jo slået dataroaming fra på deres telefon. Derfor virker dette kun ved brug af wifinet. Enten på hotellet eller i en Applestore eller Starbucks….

Har den du skal ringe til slået facetime til på sin telefon viser muligheden sig helt automatisk på din telefon. Her er vist et billede af en kontakt. Ud over telefonnummeret er der nedenunder to symboler i facetimelinien. Et kamera og et telefonrør. Man kan dermed fravælge billede så det bliver en ganske almindelig telefonsamtale. Du ringer gratis. Faktisk med en MEGET bedre lydkvalitet. Vil du vise dem derhjemme hvordan der ser ud hvor du er vælger du bare at ringe op med kamera.

Man slår Facetime til på sin telefon i indstillinger her:

 

IMG_1534

IMG_1535











Man kan også bruge Skype. Men det kræver at du kender modtagerens Skypename for at det skal være gratis. Du skal stadig være på et trådløst netværk.

Et tip er at man kan ringe direkte til alle slags telefoner. Fastnet og mobilnumre. Så skal man bare indsætte et beskedent beløb på sin egen skypekonto. Det koster så kun ca. 8øre pr. minut!!!!IMG_1537